2020-2021 Akademik Yılı Burs Duyurusu

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemize  burs kontenjanı tahsis edilmiştir. Bu kontenjan dahilinde Fakültemiz öğrencilerinden 3 kişiye burs verilecektir. Başvurmak isteyen öğrencilerin 09.11.2020 tarihi saat 10.00'a kadar ekte yüklü olan formu doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermesi gerekmektedir. İlgili forma ulaşmak için buraya tıklayınız.

Burs Verilmeyecek Öğrenciler (Burs Kredi Yönetmeliği'nin 9. Maddesi)

1) Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış veya almakta olan öğrenciler,

2) 5102 Sayılı Kanunun 2. Maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,

3) Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,

4) Yabancı Uyruklu Öğrenciler,

5) Polis Akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,

6) Ek süre öğrenim gören öğrenciler,

7) Bu yönetmelik hükümlerine göre burs almaya yeterli bulunmayan öğrenciler.