Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemiz American Life Kastamonu Ekini Ağırladı

Fakültemizde Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında  “Do you know English?” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirildi.

ENG1

Fakültemizde Doç. Dr. Zübeyde Süllü tarafından yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında American Life Kurum Müdürü Ayşegül Karaahmet, Kurum Ortağı ve İngilizce Öğretmeni Çağatay Öztürk ve Satış Müdürü Eda Yazbaşı’nın katılımıyla “Do you know English?” başlıklı bir konferans düzenlendi. Konferansa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, öğretim elemanları ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

ENG2

Ayşegül Karaahmet, konuşmasında öğrencilerin gelecekle ilgili duyduğu kaygılara ve geleceği planlamak için yapılması gerekenlere değinerek gençlerin hissettiği gereksiz korkuların olumsuz sonuçları olduğunu belirtti. Olumsuz zihinsel tutumların değişmesi gerektiğini söyleyen Karaahmet, İngilizce öğrenimindeki en büyük engelin de önyargılar olduğunu dile getirdi. Konferans Eda Yazbaşı ve Çağatay Öztürk’ün konuşmalarıyla devam etti. Yazbaşı ve Öztürk kurumları hakkında katılımcıları bilgilendirirken iş hayatlarındaki deneyimlerini de paylaştı.

ENG3

Konferans Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin’in katılımcılara çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.