Fakültemiz Psikolog Yiğit Daimselamet'i Ağırladı

Fakültemiz Halka İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından Psikolog Yiğit Daimselamet’in katılımıyla konferans düzenlendi.

psikolog1

Fakültemiz Halka İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında Doç. Dr. Zübeyde Süllü öncülüğünde Psikolog Yiğit Daimselamet’in katılımıyla konferans gerçekleştirildi.

psikolog2

Psikolog Yiğit Daimselamet, kaygının kökenleri, kaygı yönetimi, gelecek kaygısı, stres yönetimi ve sınav kaygısı gibi konulara değindi. Güncel hayatta  kişilerin yaşadıkları kaygı bozukluklarının nasıl yönetilmesi gerektiğine dair bilgiler veren Daimselamet, kişilerin zihinlerinde dolaşan belirsiz seslerin kaygı ve korkunun devamına sebep olacağını belirterek bu seslere değil kişilerin yapabildiklerine odaklanması gerektiğini vurguladı.

psikolog3

Konferans, soru- cevap bölümü ve Daimselamet’e çiçek takdiminin ardından sona erdi.