Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

''Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD)'' TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de

Fakültemiz akademik yayın organı olan “Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD)” TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de taranmaya başladı.

ilefulakbim

Fakültemiz akademik yayın organı olan “Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD)” TÜBİTAK ULAKBİM TR Dizin’de taranmaya başlayan dergiler arasında yerini aldı.

2018 yılında, Fakültemiz bünyesinde yayın hayatına başlayan; sosyal bilimler ve iletişim disiplinin kesiştiği tüm alanlarla ilgili kuramsal ve uygulamaya yönelik çalışmaların yer aldığı ulusal hakemli elektronik dergi Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD), TÜBİTAK Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) TR Dizin’de taranmaya başladı.

Türkiye’nin bilimsel bilgi birikimini yansıtacak çalışmaları geliştirmeyi hedefleyerek ulusal ve bilimsel içeriğe elektronik ortamda erişilmesine imkân sağlayan ULAKBİM TR Dizin’e giren ve Güz (Aralık) ile Bahar (Haziran) olmak üzere yılda iki kez çıkan KİAD’da, iletişim akademisyenleri başta olmak üzere, sosyal bilimler alanındaki araştırmacılarının çalışmaları yayınlanıyor.

Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi’ne ulaşmak için tıklayınız.