Öğrenci Konseyi Bölüm Temsilciliği Seçim Sonuçları ve Fakülte Temsilciliği Seçimleri Hk.

22 Kasım 2021 tarihinde yapılan Öğrenci Konseyi RTS Bölüm Temsilciliği seçimlerine 48 öğrenci katılmış olup, Fatmagül Zafer 22, Kübra Yıldırım ise 26 oy almış ve RTS Bölüm Temsilciliği'ne oy çoğunluğu ile Kübra Yıldırım seçilmiştir.

26 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'da Dekanlık Katı 236 nolu odada Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Temsilcisi Berke Oruç, Gazetecilik Bölüm Temsilcisi Şükran Uykun ve Radyo, Relevizyon ve Sinema Bölüm Temsilcisi Kübra Yıldırım kendi aralarında Fakülte Temsilcisi'ni seçeceklerdir. Üç bölümün temsilcilerinin belirtilen tarih ve saatte 236 nolu odada hazır bulunmaları gerekmektedir.