Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve beraberindeki heyet, Özbekistan temasları kapsamında Özbekistan Bağımsız Yazılı Kitle İletişim Araçlarını ve Haber Ajanslarını Destekleme ve Geliştirme Kamu Fonu’nu ziyaret ederek, Başkan Said Abdulaziz Yusupov ile bir araya geldi

. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demirel, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Atalan ile TÖMER Müdürü Dr. Yasin Şerifoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede, Üniversitemiz ile Kamu Fonu arasında medya eğitimi alanında belirli dönemlerde konferans, panel, sempozyum, ödül töreni gibi akademik ve kültürel etkinlikler düzenlenmesi, Özbek gazetecilere yönelik sertifika programları gerçekleştirilmesi ve ayrıca Kamu Fonu tarafından belirlenen Özbek gazetecilerin Üniversitemizde yüksek lisans eğitimi almaları konularında anlaşmaya varıldı. Görüşmenin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ile Başkan Said Abdulaziz Yusupov, Üniversitemiz ve Kamu Fonu arasındaki iş birliği protokolüne imza attılar. İş birliği protokolüne buradan ulaşabilirsiniz.