Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Ü. Zübeyde Süllü tarafından tertip edilen ''2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu'nun Marka Şehir Olma Süreci'' konulu panel 24 Ekim Çarşamba günü saat 10:00'da Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu'nda Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Biber, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin, Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu, KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Marka Danışmanı Necdet Kara, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülfidan Barış, Marka Danışmanı Yunus Baran, fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Panel Başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın'ın yaptığı ve 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti Kastamonu'nun marka şehir olma sürecinin ele alındığı etkinlik, konuşmacılar Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sevgilioğlu, KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Marka Danışmanı Necdet Kara, Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülfidan Barış ve Marka Danışmanı Yunus Baran'a plaket takdiminin ardından son buldu.