AKFF Yataykk

15. Akbank Kısa Film Festivali Kastamonu Üniversitesi Medya ve İletişim Topluluğu'nun organizasyonuyla beşinci kez Kastamonu'da...
15. Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri, 2 Nisan-17 Mayıs tarinleri arasında Türkiye genelinde 22 ilde toplam 40 üniversitede gençlerle buluşacak. Ödüllü filmler; 26 Nisan Cuma günü Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda saat 14:00’de ücretsiz olarak izlenebilecek.
Ödüllü Filmler Üniversiteler’de etkinliği kapsamında 15. Akbank Kısa Film Festivali’nin yarışma bölümüne katılan 68 ülkeden toplam 1.406 film arasından ULUSAL KATEGORİ EN İYİ KISA FİLM ÖDÜLÜ’nü kazanan Burcu Akyar’ın yönetmenliğini üstlendiği “ABLAM”, ULUSLARARASI KATEGORİ EN İYİ KISA FİLM ÖDÜLÜ kazanan Charles Williams’ın yönetmenliğini yaptığı “ALL THESE CREATURES” filminin yanı sıra mansiyona değer görülen yapımlar “Kurbağa Avcıları”, “Sana İnanmıyorum Ama Yerçekimi Var”, ve “Titanyum” ücretsiz olarak izlenebilecek.