Fakültemizin 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 18 Haziran 2019 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem ÇETİN, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent KILIÇOĞLU, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin YURDAKUL, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ersoy SOYDAN, Fakültemiz Öğretim Üyeleri, mezun öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla Ahmed Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan törende, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem ÇETİN’in mezun öğrencilerimize ve velilerine hitaben yaptığı konuşmanın ardından, Fakültemiz Dönem Birincisi Yasemin TÜRKADI söz aldı.

Konuşmaların ardından diploma ve ödül törenine geçilen etkinlikte, Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimize diploma ve plaketleri, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem ÇETİN tarafından, mezun öğrencilerimize de diplomaları, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent KILIÇOĞLU, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin YURDAKUL, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ersoy SOYDAN ve Fakültemiz Öğretim Üyeleri tarafından takdim edildi. Törende ayrıca, Fakültemizin Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümlerinde ilk üçe giren mezunlarına diploma ve ödüllerini sırasıyla; Fakültemiz Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erdem GÜVEN, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem ÇETİN ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayşe ASKER takdim ettiler. Fakültemiz mezuniyet töreni kep atma merasimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Sayg Duruu ve stiklal Mar

2018-2019 Akademik Yılı Fakültemiz Mezuniyet Töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı

Tren ve Konuklar

2018-2019 Akademik Yılı Fakültemiz Mezuniyet Töreni saygıdeğer konuklarımızın katılımıyla gerçekleştirildi