Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, finansal sektörde halkla ilişkiler konusunu Ziraat Bankası Şube Müdürü Cüneyt Serkan Bulut’tan dinlediler. Bulut, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen sunumda, finansal sektörde halkla ilişkiler ve özellikle kurum içi halkla ilişkiler konusunda bilgiler verdi. Kurumda yönetici ve çalışan ilişkisine dayanan hiyerarşik bir sistem yerine daha çok kurum içi ilişkilerin samimi bir ortamda sağlanması gerektiğini vurgulayan Bulut, karşılıklı anlayış, sevgi ve kabulün olmadığı kurumlarda iş performansının da düşük olacağını belirtti. Uzun yıllardır bankacılık sektöründe yöneticilik yapan Bulut, kurum içi ilişkilerde üst birimden alt birimlere kadar bütün çalışanların kuruma katkısının önemli olduğunu belirterek çalışanların mutluluğunun önemini vurguladı. Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen seminere katılan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin, Ziraat Bankası Şube Müdürü Cüneyt Serkan Bulut’a okula ve öğrencilere olan değerli katkısından dolayı teşekkür etti. Seminer, etkinliği gerçekleştiren öğrencilerin Bulut’a çiçek sunması ile sona erdi. Fakültemizden ayrılmadan önce derse katılan tüm öğrencilere Ziraat Bankası adına ajanda hediye eden konuğumuz, öğrencilerin diğer etkinliklerine de ders sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Süllü ve Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu ile birlikte kısa bir süre eşlik ederek fakültemizden ayrıldı.

Toplu Fotoraf

Krsde Fotoraf