Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, 4. kez düzenlenen Geleneksel Halkla İlişkiler Söyleşilerine katılarak, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileriyle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Etkinlikte, Rektörümüz  Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal da öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. Programa ayrıca Fakültemiz Dekanı Prof Dr. Muharrem Çetin, Dr. Öğretim Üyeleri; Zübeyde Süllü, Veysel Karani Şüküroğlu, İlknur Kılınç ve Araştırma Görevlileri; Meryem Salar ile Halil Taştekin de katıldı. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin düzenlediği kahvaltılı söyleşiye katılan Vali Yaşar Karadeniz öğrencilere kamu sektöründe iletişim ve halkla ilişkiler konusunda kısa bir konuşma yaparak onlardan gelen sorularla söyleşiyi sürdürmek istediğini belirtti.

Vali Karadeniz, kamu yönetiminde kriz iletişimi, şehir markalaşması ve tanıtımı, basın ve halkla ilişkiler uzmanının sahip olması gereken özellikler, halkla ilişkiler ve tanıtım gibi başlıklarda kendisine yöneltilen soruları uygulamalardan ve tecrübelerinden örnekler vererek yanıtladı. Kendi öğrencilik yılları ve meslek seçimi konusunda da bilgiler veren Vali Karadeniz öğrencilerle bir süre üniversite yaşamı ve gelecek planları üzerine konuştu. Söyleşide Valimiz öğrencilerimize yönelik “işinizi olması gereken biçimde yaptığınız zaman zaten başarılı da olacaksınızdır” mesajının da önemle altını çizdi. Söyleşi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın, öğrencilerimizin Vali Yaşar Karadeniz adına diktikleri Ağaç Bağış Sertifikasını sunması, üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına değerli katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etmesi ile sona erdi.

DSC 8936 Custom

7419ba8a 44f2 496d ad99 9ea356b20a67