Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında fakültemizde Kastamonu Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Şefliği çalışanlarını ağırladılar. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Metehan Köse, Samet Malkoç, Kenan Erkan Çevikoğlu ve Kamil Çelikbaş öğrencilerimize medya, sosyal medya, kurumsal iletişim gibi başlıklardaki deneyimlerini anlatırken, sorunlarla nasıl başa çıkabileceklerinin ipuçlarını paylaştılar.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin, Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Süllü ve Halkla İlişkiler Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerimizin katıldığı söyleşinin sonunda Kastamonu Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler sorumluları Metehan Köse, Samet Malkoç, Kenan Erkan Çevikoğlu ve Kamil Çelikbaş’a TEMA adına bağışlanan fidanların sertifikaları takdim edildi.

Toplu Fotoraf

Krsde Toplu Fotoraf