Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerimiz, Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında “Medya ile İlişkiler” konusunda Gazeteci Tuğçe Yerdelen ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Açıksöz Gazetesi Muhabiri ve yerel basının önde gelen kadın gazetecilerinden Yerdelen, mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimize aktarırken haber değerlerine ve haberde etik ilkelere vurgu yaptı. Ders kapsamında kurumsal iletişim ve medya ile ilişkiler başlıklarına da değinen Yerdelen, kurumların kendilerini doğru ifade edebilmesi açısından medya ile kurulacak ilişkilerin son derece önemli olduğunu belirtti. Yerdelen, bu bağlamda kurum içi iletişimin, çalışanların mutluluğunun ve kurum-çevre iletişiminin de önemli olduğunu ve bunların mutlaka kurumla ilgili haberlere etkisi olacağını söyledi. Öğrencilerimize kendisinin de aynı zamanda bir üniversite öğrencisi olduğundan bahseden Yerdelen, bunun yaşamını zenginleştiren ve güzelleştiren bir deneyim olduğunu ifade etti. Yerdelen, söyleşinin sonunda kendisini dinleyen Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerine bazı film ve kitap önerilerinde de bulundu. Söyleşi, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin’in Gazeteci Tuğçe Yerdelen’e öğrencilerimiz adına çiçek sunması ile sona erdi. Söyleşiyi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerinin yanı sıra Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ersoy Soydan, Ders Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Süllü ve Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu da dinlediler.

Krsde Toplu Fotoraf

iek Takdimi