Kastamonu yerel basının tanınan kadın gazetecilerinden Fatma Bölükbaş, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileriyle, Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında bir araya geldi. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen sunumda, öğrencilere halkla ilişkiler mesleğini yerine getirirken doğru diksiyona sahip olmanın öneminden bahseden ve diksiyon kurallarını anlatan Bölükbaş, verdiği bilgileri örneklerle de açıkladı ve öğrencilerimizden sınıf içinde uygulamalar yapmalarını istedi. Beden dili üzerinde de durulan sunumda, öğrencilerimize beden dili ve jestleri yerinde ve gerektiği biçimde kullanmaları konusunda ipuçları sunuldu ve pratikler yapmaları istendi. Sunumun sonunda Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin, Gazeteci Fatma Bölükbaş’a sunumundan dolayı teşekkür ederek, öğrencilerimiz adına çiçek takdim etti. Bölükbaş’ın sunumunu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerinin yanı sıra Ders Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Zübeyde Süllü ve Dr. Öğr. Üyesi Veysel Karani Şüküroğlu da takip ettiler.

iek Takdimi

Sunum Esnasnda