20201006 133827

Covid-19 Küresel salgını sebebiyle 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminin dijital uygulamalarla sürdürüleceği üniversitemizde, fakültemizi tercih eden 1. Sınıf öğrencilerine 06.10.2020 tarihinde çevrimiçi oryantasyon eğitimi verildi. Eğitim, fakültemizin Televizyon Stüdyosunda, Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin’in öncülüğünde, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Erdem Güven’in katılımıyla gerçekleşirken, öğretim elemanlarımız da stüdyoda hazır bulundu. Eğitimin ana başlıkları; fakültemizde okuyan öğrencilerin alacakları teorik ve uygulamalı eğitim, stüdyo ve atölyelerimize yönelik bilgiler, fakültemizde lisansüstü eğitim, akademik kadromuz, kampüsün ve fakültemizin fiziki şartları ile mezunlarımıza yönelik istihdam koşulları şeklindeydi. Eğitimin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin: “İnşallah en kısa sürede yüz yüze, bir araya gelebiliriz, derslerimizi dersliklerimizde, amfilerimizde yaparız. Hepinize sevgiler sunuyorum, sağlıklı günler diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.