Üniversitemiz tarafından düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ kapsamında devam eden turnuvada Fakültemiz Erkek Futbol Takımı yarı final maçında Orman Fakültesi’ni 5-3 mağlup ederek finale çıkmaya hak kazandı.

Futbol1

Fakültemiz Erkek Futbol Takımı ile Orman Fakültesi Erkek Futbol Takımı yarı final maçında karşı karşıya geldi. Taraftarın yoğun ilgisinin olduğu maçı, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan yakından takip etti. Gol düellosunun yaşandığı maçta 9. dakikada Orman Fakültesi öne geçerken, Arş. Gör. Mehmet Erol’un antrenörlüğünü yaptığı Fakültemiz takımı 3 dakika sonra bu gole karşılık vererek skoru 1-1 eşitledi. Karşılıklı gollerin yer bulduğu ilk yarı, İletişim Fakültemiz’in 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Fakültemiz takımı 50. ve 55. dakikada durumu 5-2’ye getirerek üstünlüğünü sürdürdü.

Futbol2

İletişim Fakültemiz maçı 5-3 kazanarak finale çıkan takım oldu. Final maçı, 3 Haziran saat 15:00’da İletişim Fakültemiz ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesi arasında oynanacak.