Fakültemiz öğrencileri Turkuvaz Medya Grubu’nun İstanbul’daki merkezini ziyaret ettiler.

Turkuvaz1

İletişim Fakültemiz, Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölüm öğrencilerden oluşan 30 kişilik grup ile Turkuvaz Medya Grubu’nun İstanbul’daki merkezini ziyaret etti.

Turkuvaz2

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Can Ceylan’ın öncülüğünde düzenlenen gezide öğrenciler reji ve haber birimlerini gezerek meslekle ilgili bilgi aldılar. Ardından Vav TV, ATV, A Haber, A Para, A Spor’un stüdyolarını gezen öğrenciler, stüdyolarda kullanılan kamera, ışık, prompter gibi profesyonel ekipmanları ve dekorları incelediler.

Turkuvaz3

Ziyaretin devamında öğrenciler Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki televizyon kanallarında çalışan program sunucuları ve ünlü spor yorumcuları ile tanışma fırsatı buldular.

Turkuvaz4

Öğrenciler, Vav TV’de Tahir İnan’ın sunduğu Gençlerle Baş Başa programına katılıp konuk Bahadır Yenişehirlioğlu’na sorularını yönelttiler. Program sonunda öğrenciler, Tahir İnan ve Bahadır Yenişehirlioğlu ile fotoğraf çektirdiler.

Turkuvaz5