Fakültemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi ve belgesel gösterimi düzenlendi.

151

Fakültemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında “Demokrasi Uğruna, Türkiye Aşkına” temasıyla etkinlikler gerçekleştirildi. İlk olarak Fakültemiz Fuaye Salonu’nda 15 Temmuz hain darbe girişimine dair Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi düzenlendi.

152

Serginin açılışına, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan, öğretim elemanları ve idari personel katıldı.

153

154

Serginin açılışının ardından Fakültemiz Konferans Salonu’nda TRT Haber tarafından hazırlanan “Geceden Şafağa 15 Temmuz” belgesel gösterimi gerçekleştirildi.

155

156

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi, 22 Temmuz’a kadar Fakültemiz Fuaye Salonu’nda ziyaret edilebilecek.