Üniversitemize İlk Öğrenci Kaydını Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN Yaptı

Üniversitemiz 2014-2015 Akademik yılı yeni kayıtları 1 Eylül 2014 Pazartesi günü Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ın Kuzeykent Kampüsü İletişim Fakültesi’nde saat 08.30’da ilk öğrenci kaydını yapmasıyla başladı. 5 Eylül 2014 tarihine kadar sürecek kayıtlarda ilk olarak İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencisi kayıt yaptırdı.

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü kazanarak kayıt olmak için ailesi ile birlikte kayıt ofisine gelen ilk öğrenci Tuğba Kördikanlıoğlu hoş bir sürprizle karşılaştı. Kayıt işlemleri Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın tarafından yapıldıktan sonra kendisine üniversite rozeti takılan öğrencimiz, Tuğba Kördikanlıoğlu ise çok heyecanlı ve gururlu olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ise hızla büyümeye devam eden üniversitemizde önümüzdeki dönemde de öğrencilerimizin gelişimine yönelik çeşitli çalışmaların devam edeceğini belirtti. Üniversitemize yeni kayıt olacak öğrencilerle birlikte tüm öğrencilerimize başarı dileklerini ileten Prof. Dr. Seyit Aydın, yeni eğitim–öğretim döneminin herkese hayırlı, uğurlu olmasını diledi.