“Çocukların Gözünden Dünya”

Fakültemiz Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında yapılan ‘Çocukların Gözünden Dünya’’ projesi ile ilköğretim öğrencileri için sanat ve müzik etkinlikleri düzenlendi.

1

Fakültemiz öğrencileri Rabia Uçan, Beyza Nur Aksu, Hilal Tekin ve Gizem Biçer, Dr. Öğretim Üyesi İlknur Kılıç tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında ‘Çocukların Gözünden Dünya’’ adlı bir proje başlattılar. Dr. İlknur Kılınç ve Ali Fuat Darende İlkokulu 1-B Sınıf Öğretmeni Nesrin Dörtbölük’ün koordinasyonluğunda gerçekleşen ‘Çocukların Gözünden Dünya’ projesi ile 1. sınıf öğrencileri için sanat ve müzik etkinlikleri düzenlendi. Öğrencilerin çizdiği resimler Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nde sergilendi. Serginin açılışı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Yıldır ve Dr. Öğretim Üyesi İlknur Kılınç tarafından gerçekleştirildi.

2