“Küçük Dokunuşlar, Büyük Mutluluklar”

Fakültemiz öğrencileri ve Kastamonu Çocuk Esirgeme Kurumu sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir araya geldi.

h1

Fakültemiz 4. sınıf öğrencileri Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç’ın verdiği Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında bir proje gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, Kastamonu Çocuk Esirgeme Kurumu’nda 33 çocuk ile bir araya geldi.

h2

Eğitim, hayvan hakları, çocuk gibi alanlarda projeler gerçekleştiren Fakültemiz öğrencileri Sema Türkel, Derya Sarıkaya, Kübra Açıkgöz, Şule Demir, Mukadder Kaçar, Hülya Toyğar çocuklara keyifli anlar yaşattılar. Etkinlikte, 3 ila 12 yaş grubu arasındaki çocuklar yer aldı.

h3

Etkinlikte çocukların doğum günü kutlanırken boyama, drama, şarkı söyleme, yüz boyama, kitap okuma gibi etkinlikler ve hediye dağıtımı yapıldı.