Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemizde “15 Temmuz Destanı” Fotoğraf Sergisi ve “Geceden Şafağa” Belgesel Gösterimi Düzenlendi

Fakültemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında “15 Temmuz Destanı” Fotoğraf Sergisi ve “Geceden Şafağa 15 Temmuz” Belgesel Gösterimi gerçekleştirildi.

Fakültemiz Fuaye Salonu’nda düzenlenen serginin açılışına, Dekanımız Prof. Dr. Muharrem Çetin, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Ersoy Soydan, öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Sergi, 15 Temmuz hain darbe girişimine dair Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluştu.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda da TRT Haber tarafından hazırlanan “Geceden Şafağa 15 Temmuz” belgesel gösterimi gerçekleştirildi.