Fakültemizde AFAD Eğitim Konferansı Düzenlendi

Fakültemizde AFAD Eğitim Konferansı gerçekleşti.

afad1

Fakültemizde yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında, Kastamonu İl AFAD Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Dr. Suat Tüfekçi’nin katılımıyla “AFAD Eğitim Konferansı” düzenlendi. Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitime Doç. Dr. Zübeyde Süllü, Dr. Öğr. Ü. Ali Çakır ile öğrenciler katıldı. Etkinlikte, afet ve acil durumlar karşısında yapılacaklar ve alınması gereken tedbirler konusunda bilgiler verildi.

afad2

Bozkurt sel felaketinde AFAD’ın sürdürdüğü çalışmaları anlatan Dr. Suat Tüfekçi, sel anında insanlarla iletişim kurma noktasında yaşanılan zorluklara değinerek böyle bir durumda kriz iletişiminin nasıl yönetilmesi gerektiğinden söz etti.

afad3

Program, Dr. Suat Tüfekçi’nin öğrencilerden gelen soruları yanıtlamasının ardından hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.