Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemizde Cinemoni Bilgi Yarışması Düzenlendi

Fakültemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından Dünya Sinema Günü’ne özel Cinemoni Bilgi Yarışması düzenlendi.

Fakültemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü araştırma görevlileri tarafından Dünya Sinema Günü’ne özel, çift kişilik sinema bileti ödüllü Cinemoni Bilgi Yarışması yapıldı. Yarışmaya akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda düzenlenen yarışmada Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü araştırma görevlileri Güzide Kayıtmazbatır, Salih Ertosun, Mehmet Erol ve Mehmet Oğuz Yıldırım’ın koordinesiyle bir mobil uygulama aracılığıyla öğrencilere sorular yöneltildi. Yarışmada geçmişten günümüze kadar gelen sinema filmleri ve oyuncuları ile alakalı 25 soruya yer verildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Cinemoni Bilgi Yarışması’nda en fazla doğru cevap veren Özlem Başkala birinci, Fatmanur Özüdoğru ikinci ve Selda Sezgin üçüncü oldu. Ödülü almaya hak kazanan öğrencilere hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.