Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemizde “Halkla İlişkilerde Medya” Programı Düzenlendi

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri, “Halkla İlişkilerde Medya” programı düzenledi.

IHA1

Fakültemizde Doç. Dr. Zübeyde Süllü tarafından yürütülen Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında “Halkla İlişkilerde Medya” isimli bir program düzenlendi.

Programa konuk olarak İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Murat Kanber ve İhlas Haber Ajansı Muhabiri Vedat Yunus İkizoğlu katıldı. Kanber, gazeteci olmanın avantajları ve dezavantajları üzerinde durarak “Gelişen teknolojiye ayak uydurmalı ve haber yazarken kelimeleri iyi seçmeliyiz.” dedi.

IHA2

Gelişen teknolojinin gazetecilik mesleğine etkilerinden söz eden katılımcılar sahada karşılaştıkları problemlerden de söz etti. İşini yaparken titiz davrandığını ifade eden İkizoğlu, hata yapmamak için önüne gelen bilgileri mutlaka kaynaklardan doğrulayıp yazdığını söyledi.

Murat Kanber ve Vedat Yunus İkizoğlu, gazetecilik mesleğinin zor ve yorucu tarafları olsa da isteyerek ve sabrederek yapıldığında bu meslekte başarılı olunacağını vurguladı.

IHA3

Konuşmaların sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin tarafından konuklara çiçek takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

IHA4