Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemizde “Her Geçen Gün Büyüyen Kahve Tüketiminde Pazarlama Amaçlı Halka İlişkilerin Rolü” Konferansı

Fakültemizde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu tarafından “Her Geçen Gün Büyüyen Kahve Tüketiminde Pazarlama Amaçlı Halka İlişkilerin Rolü” konferansı düzenlendi.

kahve1

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Topluluğu, Doç. Dr. Zübeyde Süllü öncülüğünde “Her Geçen Gün Büyüyen Kahve Tüketiminde Pazarlama Amaçlı Halka İlişkilerin Rolü” adlı konferans gerçekleştirdi. Konferansa konuşmacı olarak Coffeworks.co ve Expresso işletmelerinin sorumlusu Anarcan Demirci katıldı. Demirci konuşmasına “Yapmak isteyip de yapamadığınız bir şey var mı?” sorusuyla başladı. Yedi yıl önce Kastamonu Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü kazandığını ve bu bölümün kendisi için en uygun bölüm olduğundan ve benliğini ortaya çıkardığından bahsetti.

kahve2

Kahve tüketimi ve pazarlaması ile ilgili konuşan Demirci, “Biz, sizi müşteri olarak değil, misafir olarak görüyoruz. Güleryüzü ihmal etmemeye çalışıyoruz ve bunun için bizi tercih ettiğinizi düşünüyoruz. Kahveyi her yerde içebilirsiniz; ama sizin mutlu olduğunuz yerde içeceğinize inandığımız için sıcak ortam sağlamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Syphon 3. nesil kahve demleme ekipmanı ile kahve hazırlayan Demirci, kahvenin nasıl demlendiğini, demlenirken hangi aşamalardan geçtiğini anlattı.

kahve3

Demirci, konferansa katılımından dolayı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin’in kendisine verdiği çiçeği “Benim buraya gelmemde çok büyük desteği olan asıl sahibine, Zübeyde Hoca’ya vermek istiyorum” diyerek Doç. Dr. Zübeyde Süllü’ye takdim etti.

Anarcan Demirci, “Herkes bir bataklıktadır yalnız bazılarımız yıldızlara bakıyor, gerçekten yıldızlara baktığınızda kazanıyorsunuz.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.